Produsent

House of Big Wines

House of Big Wines er en produsent som kjøper druer og tapper vin under forskjellige merkenavn. Deres mest populære serie heter Lynx, som er et resultat av langvarige samarbeid med flere små vinbønder i California. Dette har resultert i en lang rekke utmerkelser og priser for deres høye kvalitet og unike kvalitet i forhold til pris.

Fokuset til House of Big Wines er å lage typeriktige viner med mye smak. De har et topp moderne produksjonsanlegg som sikrer at kvaliteten på druene blir behandlet best mulig, både gjennom pressing, gjæring, modning og tapping.

Når de reiser rundt på leten etter gode bønder de kan samarbeide med møter de mange produsenter som de ser noe ekstra i. For at de skal starte et samarbeide må produsentene ha et godt druemateriale, være seriøse og innovative, samt at de må ha samme tankesettet som vinmakerne hos House of Big Wines.

Flere og flere verden over er entusiastiske rundt Californsk vin. Ved å jobbe tett med produsenter over hele California, produserer de distinkte viner, med fokus på tradisjonelle druesorter som skal reflektere opprinnelsen til hver enkelt vin.

Last ned PDF