Om oss

Import og salg av vin og andre drikkevarer

Norwegian Beverage Group jobber hovedsakelig med import og salg av vin og brennevin, og samarbeider med produsenter over hele verden. Våre produsenter brenner for det de gjør, og vi kombinerer dette med vår kunnskap om det norske markedet.

Norwegian Beverage Group ledes av selskapets eiere og har ingen eksterne finansielle investorer. Vi er en del av VIVA Group, som er Skandinavias største vinimportør.

Fokus på kvalitet

Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd, og bruker Vectura AS, Norges ledende distribusjonsselskap for alkoholholdige drikkevarer, som leverandør av komplette logistikkløsninger, og til og ta seg av alt fra frakt, lagerhold til distribusjon. Flere nye og allerede godt etablerte vinprodusenter, har valgt oss som sine samarbeidspartnere for å få innpass i det norske markedet. Vi har en effektiv dialog med alle våre produsenter, og skaper på den måten gode beslutninger som igjen fører til gode salgstall.

Er du på jakt etter et langsiktig samarbeid i det norske alkoholmarked med en profesjonell, lojal og pålitelig partner, har du kommet til rett sted. Vi vil gjøre vårt ytterste for dine produkter i det norske markedet.

Våre ansatte