Produsent

St. Hallvards Bryggeri

St. Hallvards Bryggeri består av fem ølentusiaster med en felles lidenskap – ølbrygging. De har som visjon å være Oslos ledende mikrobryggeri, der målet er å brygge veldig, veldig godt øl! De ønsker å lage det foretrukne håndverksølet på utesteder, butikker og Vinmonopol.

St. Hallvards brygges på samme måte som i gamle dager; for hånd, uten filtrering og pasteurisering. Bryggeriet henter sin inspirasjon fra moderne amerikanske og klassisk engelske bryggestiler.

St. Hallvards Bryggeri ligger i industriområdet Stålfjæra i Oslo. Navnet St. Hallvards kommer fra Oslos skytshelgenog er en videreføring av gamle St. Hallvards Bryggeri. Navnene på ølene er tatt fra personligheter og byorginaler fra hele Oslo – folk med en unik eller spennende historie å fortelle.

St. Hallvards Bryggeri skiller seg litt ut fra mengden med sine 450 deleiere fra hele landet, organisert gjennom et eget SA. I tillegg til godt håndverksøl ser de også på mulighetene for eget malteri. De har, i samarbeid med Løvenskiold, plantet 20 mål med bygg på Eiksmarka. De følger også med på mulighetene for norsk humle. Bryggeriet har sitteplass til 50 personer på mesaninen og de huser gjerne ølsmaking for små og store grupper.

Last ned PDF