Produsent

Sei Solo

Mannen bak den berømte Ribera del Duero-vinen Aalto, Javier Zaccagnini, startet et nytt personlig prosjekt med Sei Solo i 2007. Viner som måtte lages 100 prosent. etter egen smak med vekt på finesse og eleganse.

Javier brukte fem år på å perfeksjonere hele prosessen og teknikken bak vinene, som han mener nå har nådd det perfekte uttrykket. Tempranillo-druene kommer fra vinstokker med en gjennomsnittsalder på 60 år. De høstes med svært lavt utbytte og med størst respekt for naturens kretsløp


Vinen lagres på brukte fat. Dette bevarer renest mulig frukt, og resultatet er to fantastiske viner: introvinen Preludio, silkemyk og saftig med perfekt nerve og livlig syre, og Sei Solo, som kun utgjør en fjerdedel av produksjonen og har enda større konsentrasjon. og dybde – og selvfølgelig et enormt lagringspotensial. Ribera del Duero-viner, som understreker at Javier Zaccagnini ikke bare er en perfeksjonist, men også en mester på sitt felt.


Last ned PDF