Produsent

Scheid Family Wines

Al Scheid så et uforløst potensiale i Monterey County i 1972 da det som vinproduserende området var helt i oppstarten. Han kjøpte opp vinmarker og solgte i begynnelsen alt han produserte til andre vinprodusenter. I dag eier familien Scheid 300 ha med vinmark i Monterey County i tillegg til 5 vingårder.

Med vinmarker beliggende langs 100 km i Salinas Valley får familien en lang rekke mikroklimaer og forskjellige jordsmonn og jobbe med som igjen gir et stort utvalg av forskjellige viner. Salinas Valleys klima påvirkes av Monterey Bay og er kjent for sitt kjølige klima, med Gabilanfjellene i øst og Santa Luciafjellene i vest. Modningen av druene er blant de lengste i California og nesten 2 måneder lenger enn de varmeste områdene.

Innenfor området over 100km med vinmark de eier er det 4 forskjellige primærklimasoner. Dette har gitt dem muligheten til å teste ut mange forskjellige druetyper i forskjellig jordsmonn og klima og de dyrker i dag hele 39 forskjellige druesorter, som de selv har funnet ut er perfekt i respektive vinmark.

Vingårdene under paraplyen til Scheid Family Wines og alle deres vinmarker er sertifisert økologisk. Vingårdene er 100% drevet av vindkraft og er designet til å redusere energi. Kompost av alt av druerester, stilker og stein blir brukt i vinmarkene og alt av vann blir resirkulert og brukt i vinmarkene.

Last ned PDF