Produsent

Bodegas Carrau

Familien Carrau sin historie i vinverden går helt tilbake til 1752, da Don Francisco Carrau Vehils, kjøpte deres første vinmark i Catalonia, Spania den 2 april. Kjøpsdokumentet har de fortsatt liggende i deres familiemuseum.

Etter flere generasjoner med vinproduksjon i Spania, flytter Juan Carrau Sist med sin kone Catalina Pujol og deres 5 barn til Uruguay. Her etablerer de vingården Santa Rosa, hvor de bruker erfaringen sin fra Catalonia, blant annet med å lage musserende vin på tradisjonell metode.

I 1976 etablerer familien Bodegas Carrau som et nytt prosjekt, hvor de importerer nye, virusfrie vinstokker, kun selekterte kloner som er restistente mot lokale virus og som da var unikt. Ønsket deres var å eksportere vin og sette Uruguay på verdens vinkart. Vingården de kjøpte av Pablo Varzi var etablert allerede i 1887 og hadde spilt en stor rolle i Uruguay sin vinhistorie.

Last ned PDF