Vi rydder plass til nye varelinjer, og det gir deg mulighet til å gjøre et ganske så godt kjøp!

Vi kan by på gode priser både i det høyere og lavere prissjiktet. Faktisk har vi flere viner nå som bikker under 100-lappen. Men la oss først ta en titt på noen viner med «Grand Cru», «Erste Lage» og lignende i navnet…

Fra Domaine Lavantureux har vi en Grand Cru som satt ned med 200 kr pr flaske; Grand Cru Vaudesir 2015. Alternativt en 1er Cru Fourchaume satt ned med 140 kr pr flaske. Fra Weingut Johann Topf har vi noen Erste Lage Reserve. De tre ulike variantene er satt ned med 60-160 kr pr flaske. Og så må vi trekke frem italienske Cafaggio, der vi nå tilbyr deres to varianter av Chianti Classico Riserva for hhv 219,90 og 299,90.

Er du på utkikk etter julegaver, kunne kanskje en magnumflaske fra argentinske Cavas de Weinert vært noe? Deres Gran Vino koster nå 599,90. Ja, her er det diverse godsaker til vinskapet hjemme, til julegaver eller annet. Fullstendig oversikt finner du nederst på siden. Prisene endres fra 1. november, så i en mellomfase kan det være gamle priser som ligger på nettet hos oss og hos Vinmonopolet.

Totalt er det 24 produkter du nå kan få til svært gunstige priser. De fordeler seg på 1 musserende, 12 hvite, 10 røde, samt en øl fra Munkebo Mikrobryg.

Når det gjelder viner til under 100-lappen, har vi to hvite fra Santa Sofia; Santa Sofia Custoza Montemagrin 2017, Santa Sofia Garda Pinot Grigio 2015, samt en Chardonnay fra amerikanske DeLoach. Røde viner som er svært gunstige i pris nå, er franske Robert Olivier Vin Naturel Cuvée Tradition 2017 og Espiritu de Chile Winemakers Collection Cinsault 2016.

Våre prisnedsatte viner - i en overgangsfase kan det ligge gamle priser på nettet, men det er de lave prisene i artikkelen som gjelder fra 1/11.

Last ned PDF