Vi deler matglede fra kjøkkenet til Gladkokken, og setter våre viner til noen av hans mest populære retter

Mange har falt for Jan Henrik Syversens ujålete stil på kjøkkenet. Gladkokken har på kort tid blitt Norges mest populære mannlige matblogger. Jan Henrik lager god mat så grundig forklart at alle kommer frem til et godt resultat. Maten varierer fra norsk husmannskost til franske og asiatiske retter. Oppskriftene lages med gode råvarer alle får tak i og er fri for fancy kokkeord.

Med 23 000 følgere på Facebook, over 1 000 000 videovisninger pr år og høyt besøk på websiden, ble han nominert til Årets Matblogger og Årets Nykommer i 2016.

Kvalitet, smak og matglede er fokuset når Gladkokken deler sine oppskrifter

Vi lar Gladkokken selv presentere seg:

Jeg heter Jan Henrik og er en ivrig hobbykokk på 38 år som bor sammen med min kone, sønn på snart 12 år og en litt ivrig hund som heter Carma. Vi bor i et rekkehus på Lambertseter utenfor Oslo. Jeg er lidenskapelig opptatt av god mat og drikke.

Gladkokken startet med at jeg ble tatt ut til Masterchef på TV3. Jeg skulle konkurrere om å bli Norges beste hobbykokk. Veldig skummelt, men jeg hadde det så gøy! Jeg møtte mange likesinnede, og det var vel egentlig etter min deltakelse der at jeg bestemte meg for å starte Gladkokken.no.

Etter jeg startet, har alt egentlig gått veldig fort. Jeg ble allerede i 2016 nominert til Årets matblogger og Årets nykommer. Det ble ingen diplomer på meg, men bare å bli nominert var en seier for meg.

Jeg har på det siste året blitt Norges mest populære mannlige matblogger. Jeg sier det med et glimt i øyet og er veldig innforstått med at jeg har ikke så mange mannlige konkurrenter (he he).

Uansett, jeg elsker å lage mat, og jeg koser meg ekstra når jeg kan stå på kjøkkenet med venner, god mat og noe godt i glasset. Jeg liker å smake på vinen før maten, og så smake på den til måltidet. Det er ganske rått hvordan en god kombinasjon av mat og vin kan få frem enda flere gode smaker.

Last ned PDF