Velkommen til Norwegian Beverage Group

Norwegian Beverage Group, består av fire selvstendige selskap som importerer og selger vin og brennevin til det norske markedet. Norwegian Beverage Group ledes av selskapets eiere og har ingen finansielle investorer. Vår styrke er derfor kompromisstløst å finne de beste produsentene, og spesialtilpasse deres produkter i det norske markedet.

Via strategisk plasserte kontorer i Oslo og Kristiansand, har våre salgsteam tilgang til den største andelen av våre kunder. Vi har fokus på privateide, uavhengige restauranter som legger vekt på kreativitet og nyskapning. I tillegg har vi et tett samarbeid med Gourmet Produkter AS, som er en av markedslederne innen fine food i Norge.

Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd, og bruker Vectura AS, Norges ledende distribusjonsselskap for alkoholholdige drikkevarer, som leverandør av komplette logistikkløsninger, og til og ta seg av alt fra frakt, lagerhold til distribusjon.

Flere nye og allerede godt etablerte vinprodusenter, har valgt oss som sine samarbeidspartnere for å få innpass i det norske markedet. Vi har en effektiv dialog med alle våre produsenter, og skaper på den måten gode beslutninger som igjen fører til gode salgstall. Målrettet arbeid så langt, har resultert i at flere av våre viner er å finne i Vinmonopolets hyller.

Er du på jakt etter et langsiktig samarbeid i det norske alkoholmarked med en profesjonell, lojal og pålitelig partner, har du kommet til rett sted. Vi sikrer dine produkter suksess i markedet.